Festvåning Vieille Montagne

viellaVieille Montagne är en festfacilitet som på flera sätt skiljer sig markant från konkurrenterna. Det tydligaste är förmodligen att Festlokal Vieille Montagne…är en båt

Belägen på Söder Mälarstrand med vacker utsikt över Riddarfjärden, den stora fjärden som rinner rakt genom Stockholms hjärta, hittar du det här fina fartyget som renoverats och fått nytt liv de senaste åren som just festlokal.

Det förra detta lastrummet är numera omdesignat till festlokal och scen, samt bar och ett maffigt dansgolv – allt med en takhöjd på 4 meter som gör detta till en både rymlig, personlig och festlig miljö.

På våningen ovanför “lastrummet” hittar du garderob, kök, ett mindre matrum och toaletter. Under sommaren och när vädret är rätt sinnat är däcket en fin facilitet för grillfester eller härliga sommarmiddagar.

Gott om flexibla lösningar om du vill hyra
Är du intresserad av att hyra Vieille Montagne finns gott om utrymme för flexibla lösningar och unika upplägg. Det är exempelvis inga problem att ta med egen mat och dryck. Vill du tvärtom ha maten fixad så finns det samarbeten med välrenommerade cateringfirmor. För ljud och musik finns det öven en professionell, komplett anläggning att hyra med förstärkare, feta basar, högtalar och mixerbord.

Även DJ.s kan fixas vid behov. Samma sak gäller för dig som vill hyra in ett band och livemusik: utrustning finns så att du slipper tänka på något annat än att arrangera en rolig fest.

Restriktionerna och reglerna är få men viktiga. Exempelvis disponerar du lokalen från kl 13 på tillträdesdagen till halv tolv, alltså 12.30, dagen efter. Maximalt kan hela lokalen brukas för 100 personer, det krävs att man är myndig för att hyra festlokalen.

Info & fakta om Vieille Montagne

Info: Fartyget Vieille Montagne byggdes år 1922 som ett ånglastfartyg på varvet i Göteborg och togs i drift 1926. Under drygt 40 år transporterade Vieille Montagne, under vår och sommaren, zinkmalm i Göta kanal från Åmmersberg till Göteborg. Idag är fartyget ombyggt till exklusiv festlokal.
Kapacitet: upp till 100 personer.
Hemsida: Vieille Montagne

Vad tycker du Vieille Montagne? Betygsätt från 1-10!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.9/10 (10 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftligt omdöme på sidan kontakta oss.

Google-Karta Vieille Montagne


View Larger Map

Fler festvåningar:

valvet
Valvet Festvåning

Brunnsgatan 6

Kaknästornet

Van de Nootska Palatset
Festvåning Vieille Montagne, 5.9 out of 10 based on 10 ratings