Festvåning Van der Nootska Palatset

vanderÄrligt talat: vad kan fungera bättre som festlokal än ett veritabelt palats?

På anrika och underbart vackra van Deer Nootska palatset, beläget på söder i Stockholm, har du möjlighet att boka lokal och arrangemang för din fest som verkligen är något utöver det vanliga.

Miljön andas lugn, lyx och en aura av grandiost 1600 -tal som kan få även den mest sönderstressade storstadsbo att gå ner i varv och komma i fokuserad feststämning.

Om att hyra ett palats – välj mellan 4 magnifika våningar
Möjligheterna till olika slags festarrangemang är i princip obegränsade. På van Deer Nootska palatset kan du hålla bröllopsfesten, företagsfesten, födelsedagsfesten, eventet, konferensen, kick-offen, produktlanseringen, minnesstunden eller vilken annan slags speciell händelse du behagar.

Framförallt är palatset rena Shangri-La för dig som letar efter en festlokal. Och varför nöja sig med en festvåning? Här kan du nämligen välja mellan inte mindre än 4 olika, alla med sin speciella karaktär och möjligheter:

  • Swedenborgssalen: Det här är palatsets pärla. En magnifik balsal prunkande överdåd och rojalistisk lyx: maffiga kristallkronor, takmålningar, gobelänger och antika tapeter i en mix som för tankarna till palatset i Versailles. En festlokal för prinsessor och presidenter. Rymmer upp till 150 personer.
  • Biblioteket: Lika pampig och lyxös som Swedenborgssalen fast mindre och mer intim. Med plats för 80 personer är det här en perfekt festlokal för den medelstora festen som önskar stil…och stuckaturer.
  • Franska matsalen: här befinner vi oss i palatsets vackra ekboaserade matsal med två angränsade salonger i fil samt ett eget barrum och vi de tre grandiosa franska fönstren ser man rakt ut i Palatsets trädgård. Här finns plats för upp till 50 personer.
  • Fredmans Källare: Precis som namnet avslöjar är det här palatsets vinkällare, men anor från 1600-talet. Här har kändisar som Bellman och, förstås, Fredman, intagit ett glas vin eller två. Vackra källarvalv prydda med medeltidsinspirerade målningar gör det här till en festlokal som bäst beskrivs med ord såsom “mysigt”, “intimt” och “genuint”. Middagsdukning sker i det inre valvet med plats för maximalt 48 personer.

Fakta och information om van der Nootska Palatset:

Adress: S:t Paulsgatan 21, 118 46 Stockholm
Hemsida: www.vandernootska.se
Fakta: 4 olika festvåningar finns tillgängliga, bokas för 48-150 personer

Vad tycker du om Van der Nootska Palatsets festvåningar? Rösta från 1-10!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftligt omdöme på sidan kontakta oss.

Google Karta Van der Nootska Palatset:

View Larger Map

Fler festvåningar:


Vieille Montagne
valvet
Valvet Festvåning

Brunnsgatan 6

Kaknästornet
Festvåning Van der Nootska Palatset, 5.5 out of 10 based on 2 ratings