Valvets festvåning

valvetValvet är en festvåning i Stockholm för dig som letar efter en personlig och mysig atmosfär med det lilla extra.

Valvet ligger på bottenplan i Konsthögskolans lokaler på Skeppsholmen, akter om Af Chapman. Med andra ord är det här en synnerligen centralt belägen festvåning, mitt i hjärtat av Stockholm.

Rustik, intim atmosfär
Själva faciliteten är uppbyggd av, minst sagt, maffiga, vackra tegelvalv som skapar ett slags intim, men likväl strukturerad uppdelning av lokalen i mysiga “smårum”. Det bestående känslan av Valvets interiör är den rustika, intima atmosfären som verkligen bidrar till att förhöja känslan av fest och samkväm.

Allt som allt bjuder Valvet på massor av möjligheter både för små och stora festsällskap.

Upp till 250 personer kan mingla på samma gång
Rekommenderat antal för en sittning är 30-175 personer men är det frågan om en mingelfest rymmer valvet cirka 250 personer, utan några större problem. Vanliga arrangemang för festen är även musik och dans, och här bjuder Valvet på ett dansgolv mitt i lokalen.

Du bokar Valvet festvåning via Event Catering i Stockholm, en välrenommerat cateringföretag med lång erfarenhet av olika slags festtillfällen: vigsel, jubileum, födelsedag, event, julbord, mingelfester, kickoff, temafester, privata fester med mera.

Hjälp med catering vid behov
Via Event Catering kan du även få hjälp med specialinredning och dekor inför festen, samt andra saker som kan ha bäring på festens tema. Kontakta Event Catering med dina önskemål så kan ni säkerligen diskutera fram en bra lösning. Priserna för att hyra denna festvåning är förstås beroende på hur många personer som festen avser, men en sak är säker: hyr du Valvets festvåning så får du mycket mys och feststämning för pengarna!

Fakta och info
Adress: Holmamiralens torg 2, Stockholm
Kapacitet: upp till 250 personer

Vad tycker du om Valvet Festvåning? Rösta från 1-10!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.2/10 (29 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftligt omdöme på sidan kontakta oss.

Google-karta Valvet Festvåning


View Larger Map

Fler festvåningar:


Vieille Montagne

Brunnsgatan 6

Kaknästornet

Van de Nootska Palatset
Valvets festvåning, 5.2 out of 10 based on 29 ratings