5 Tips på Aktiviteter under er svensexa i Stockholm

Ett tillfälle när det verkligen är läge att boka en festvåning är inför svensexan.

Ett inte alltför ovanligt upplägg är att helt enkelt boka en passande festlokal på kvällen, tillgänglig för mat, dryck och umgänge efter dagens svensexa och alla “aktiviteter”. Vill ni göra det riktigt bekvämt för er är det en god idé att boka en lokal och fixa catering, så slipper ni omaket att fixa med mat och dryck.

Frågan är ju dock: hur får man till en lyckad svensexa?

Det finns såklart inte en riktigt svar på en sådan frågan utan många “det beror på”. Men för att ge er lite inspiration har vi skapa 5 tips på roliga aktiviteter för just er Svensexa i Stockholm. Enjoy!


Tips 1 = Köra sportbil

ferrariÄr brudgummen ifråga intresserad av snabba sportbilar kan det vara en riktigt god gärning att låta honom få köra ett riktigt monster till sportbil – om så “bara” för en timme. På exempelvis Greatdays finns massor av roliga motorupplevelser att välja mellan; bland annat chansen att få prova på en Ferrari eller Lamborghini under en timme.

Garanterat en upplevelse som brudgummen aldrig glömmer och som kommer förgylla hans svensexa till en riktig gulddag.

Hemsida: www.greatdays.se


Tips 2 = Skjuta på riktigt!

targetNu när vi ändå är inne på konventionellt “grabbiga nöjen” tänkte vi tipsa om ett aktivitet för svensexa i Stockholm som blivit riktigt populärt: att skjuta pistol på riktigt. På The Target i Stockholm kan ni boka en helstund med pistolskytte för svensexan – ett riktigt adrenalinkick!

Grupprabatter och specialpaket går att ordna mot förfrågan.

Hemsida: www.thetarget.se
Telefon: 08-726 96 00
Epost: info@thetarget.se


Tips 3 = Skjuta på låtsas!

Samla gänget, iklädd brudgummen den specialsydda kaninkostymen…och starta kriget! På Spelapaintball.com finns alla möjligheter att sätta samman en stunds klassiskt svensexa – nöje i form av paintball, sumobrottning och mycket annat kul. Kaninkostymen går dessutom att låna för vidare äventyr på stan. En perfekt start på er svensexa i Stockholm.

Hemsida: www.spelapaintball.com
Epost: bokning@hypersports.nu
Telefon: 08-391177


Tips 4 = Sjunga och spela in skiva!

Det är alltid trevligt att få med sig ett roligt minne från Svensexan och vad är mer minnesvärt än en hel CD-skiva med sånger som kraxats fram av brudgummen och resten av party-gänger? Inte mycket. På Birkaevent kan ni göra just detta: spela in en CD-skiva i glada vänners lag. Här finns även fler möjligheter att spica upp svensexan, exempelvis med sumobrottning i dräkter, temafester eller annan typ av underhållning.

Hemsida: www.birkaevent.com
Epost: info@birkaevent.com
Telefon: 08-64 8044


Tips 5 = Få fart på Smaklökarna under en provning!

För er som är ute efter ett mer sofistikerat inslag under svensexan är det alltid uppskattat med en “smakprovning” av professionellt snitt. På exempelvis Liveit.se kan ni boka Chamagneprovning, vinprovning och whiskyprovning under guide och föreläsning av en expert på området. En synnerligen fint sätt att förena nytta med nöja under svensexan och samtidigt ge brudgummens smaklökar en välförtjänt upplevelse.

Hemsida: liveit.se


Läs mer om tips för möhippa på den här sidan.