Tips på aktiviteter & arrangemang för möhippa i Stockholm

Letar ni efter något skoj att hitta på under er möhippa i Stockholm? Då ska ni kolla in våra tips på den här sidan.

möhippaIdag finns gott om alternativ för hur man arrangerar hippan, både vad gäller klassiska aktiviteter och mer “avancerade upplevelser”.

En sak är dock säker. Idag behöver det inte kosta en förmögenhet att sätta ihop en riktigt rolig möhippa.

Med glatt humör, kreativt tänkande och ett getöga på följande 5 tips så har ni kommit en riktig bra bit på vägen att skapa en oförglömlig dag för bruden.

Eller åtminstone fått lite mer inspiration och idéer för att ta nästa steg själva. Have fun!

# 2 tänkvärda punkter inför den stora (och roliga) dagen
Innan vi ger oss in på konkreta aktiviteter vill vi bara ge er ett par snabbt tips inför er möhippa.

  • Det första vi vill nämna är följande. Överplanera inte. Visst är det bra med struktur och bokade aktiviteter, men kom ihåg att vägen till en lyckad möhippa till syvende och sist handlar om det gamla vanliga: feststämning och hjärtat på rätt ställe! Med andra ord: det viktigaste är att ni har kul tillsammans, inte att ni lägger tusentals kronor på avancerade aktiviteter.
  • För det andra kan det vara bra att hålla brudens väl och ve i fokus. En möhippa är inte ett tillfälle då bruden ska förnedras, utan snarare hyllas med värme och omtanke. Det är brudens dag. Se till så att det blir tydligt.

Våra 5 Topptips

1. Låt bruden få på Käften!

Denna aktivitet på möhippan har potential att bli en riktig klassiker – vilket den redan är på god väg att bli. Vad? Jo, helt enkelt att ta med bruden till en boxningsgym och låta henne få slå loss sina aggressioner mot en livs levande motståndare under några minuter.

Detta är inte speciellt svårt att arrangerar och det finns flera gym i som gärna fixar en dylik upplevelse.

Hemsida: Titelmatchen.se

2. En Spabehandling är ett säkerhet kort!

Ja, detta är nog raka motsatsen till förra tipset, men likväl en väldigt uppskattad upplevelse: att ta med bruden på ett härligt Spa i Stockholm och skämma bort henne ordentligt.

En spabehandling kan förstås innebära en massa olika saker, såsom peeling, ansiktsbehandling, massage, bad och mycket mer.

En idé: efter att bruden har boxat sig trött, så ta med henne till ett Spa. På så vis har ni satt samman en upplevelse för bruden som innehåller både aktivitet och vila, motion och lyx. Inte det sämsta, eller hur?

3. Spela in skiva = ett minne för livet

Om boxningsringen är en blivande klassiker för möhippan, är det här sannolikt en etablerad. Att spela in en skiva, det vill säga att sjunga in ett gäng utvalda låtar tillsammans med bruden, som alla sedan får ett varsitt exemplar av. Detta är ett moment som dels är superkul att genomföra, men det är också ett väldigt konkret minne för bruden att ta med sig.

Och fastän detta får betraktas som en “klassiker” i sammanhang av möhippor numera, så är det en klassiker av en anledning. Nämligen att det är svinroligt!

4. Paddla för livet i Stockholms Ström

För dig är ute efter en lite annorlunda och fartfylld aktivitet att krydda möhippan så vill vi rekommendera sköna Paddling Stockholm. Här finns möjlighet till en möhippa av det våra slaget. Sätt bruden och samtliga glada deltagare i en kanot – och paddla sen för livet i Stockholm Ström. Garanterat adrenalinpåslag, skratt och kaloriförbränning utlovas.

5. Prova Champagne och lär er sabreringens ädla konst

Ja, det lät kanske en aning högtidligt. Men vilken annan dag kan passa bättre för champagneprovning och sabrering än denna? Knappast någon. Nästan varenda upplevelsesajt med självaktning erbjuder numera bokning att detta nöje. Priset brukar ligga på strax under tusenlappen per person, men kanske räcker det med att bruden och några andra utvalda gourmander får prova?

Läs även om våra tips för svensexa på den här sidan.

2 replies on “Tips på aktiviteter & arrangemang för möhippa i Stockholm”