Limousine – guide till att hyra & boka limo i Stockholm

vitlimo

Att boka en limousine är en härlig upplevelse, eller bara ett mycket bekvämt sätt att transportera sig.

Idag finns det många företag som erbjuder Limo i Stockholm, vilket gör att tiden mellan bokning och åkning har avsevärt förkortats. Flera som hyra ut Limousiner kan man exempelvis boka som en taxi, men bara någon timmes förbehåll.

Gäller din bokning en viktig tidpunkt rekommenderar vi dock att du är ute med din bokning i god tid. Det brukar till exempel vara vanligt att de flesta företag som erbjuder Limousine har en avbokningspolicy på 24 timmar. Vilket innebär att om du får ändrade planer som måste du höra av dig minst ett dygn innan, annars blir du debiterad.

En bra sak kan också vara att kolla runt efter olika alternativ och jämföra priser. Men, som sagt, var alltid ute i god tid!

Falcon Limo = Lyxig Hummer att cruisa runt i stan med!

falconEn annan leverantör av denna tjänst som därtill erbjuder synnerligen exklusiva limos är välrenommerade och superprofessionella Falcon Limo.

Här kan du exempelvis, om andan faller på, hyra en Hummer H3; 8.1 meter lång, rymmer 8 passagerare inkluderana bar, 4st LCD-skärmar DVD ett oslagbart ljudsystem. Utmärkt för dig som vill boka Limousine till bröllopet, balen, studenten eller någon annan viktig dag.

Hemsida: www.falconlimo.se
Epost:info@falconlimo.se
Tele: 0709-757 000

Superstretch hos CrownLimo

crownlimoVi vill även slå ett slag för duktiga Crown Limo, ett synnerligen populärt val för att förgylla utekvällen och anlända till nattklubben i vederbörlig stil.

Fest på Stureplan? Boka en supernajs transport hos Crown Limo och njut av en åktur till nattklubben som är minst lika rolig som förfesten.

Här kan ni dessutom välja mellan flera olika fordon, bland annat en splitterny Chrysler 300C, Limousine Hummer H3 Superstretch och Limousine Lincoln Towncar Superstretch.

Hemsida: www.crownlimo.se
Epost: info@crownlimo.se
Tele: 08/59909600

American Limo har lång erfarenhet (och lika långa bilar)
amlimoAmerican Limo har bedrivit exklusiva persontransporter i Stockholm med så kallade “Super stretch limousiner” (ergo: väldigt låååånga limos) i väl över tio år.

Här talar vi alltså om ett synnerligen väletablerat företag med ett flertal bilar och duktiga förare som kan sin sak.

Ett självklart val för dig som vill ha allt i ett paket: service, elegans och bekväm transport.

Hemsida: americanlimo.se
Telefon: 08-84 32 00

2 replies on “Limousine – guide till att hyra & boka limo i Stockholm”