Kickoff – gratis förslag och offerter + tips på arrangörer

Ska ditt företag hålla Kick Off i Stockholm och söker efter roliga, spännande och annorlunda upplevelser?

skaliringInga problem, det finns gott om alternativ att botanisera bland. Begreppet “Kick Off” kan ju spänna över ett brett spektrum av aktiviteter, allt från att hitta en lokal till att komma på meningsfulla och roliga aktiviteter.

Ett bra tips innan ni bestämmer var någonstans ni ska förlägga er kick off är att först och främst förstå vad syftet med själva tillställningen är. Handlar det främst om lagarbete och teambuildning? Eller kanske om avkoppling och kommunikation? Har ni detta slags “tema” klart för er är det mycket lättare att välja aktiviteter.

Här tänkte vi komma med diverse förslag: både på lokaler för er dag tillsammans, samt vad ni skulle tänkas hitta på.

Idag är det exempelvis väldigt vanligt med så kallad eventrestauranger och anläggningar som kan ta hand om både det kulinariska och det upplevelsemässiga. Vilket givetvis är en stor fördel för dig som inte vill spendera ett halvår med planeringen.

1. På Långholmen finns massor av roliga aktiviteter
langholmenEtt bra exempel på ett ställe att förlägga er Kick Off Stockholm är Långholmen. Långholmen, det för detta Kronobergshäktet, är ju numera välkänt som en plats för mat och upplevelser, vilket gör det till en alldeles utmärkt plats att hålla kickoffen.

Här kan ni få uppleva massor av roliga och teambuildande aktiviteter där även mat och dryck ingår som en naturlig ingrediens.

Lekar och tävlningar såsom Fångarna på Långholmen och Fångkampen är uppskattade inslag, liksom öl-, vin- och chokladprovning, men även mer fartfyllda och äventyrliga arrangemang såsom klättring och kajakpaddling.

Hemsida: www.langholmen.com
Kontakt: arrangemang@langholmen.com

2. Anlita en Eventbyrå = underlättar hela processen
Det kan vara väldigt mycket att tänka på inför en kick off i Stockholm och ett tips är att anlita en eventbyrå som tar hand om allt det praktiska. Ja, det går faktiskt att få hjälp med nästan allting: mat, dryck, lokaler, tema, aktiviteter och allt annat som utmärker en kul kick-off. Eventosaurus är ett alldeles utmärkt alternativ för kickoff och tillika en eventbyrå med ett brett urval av roliga aktiviteter och upplevelser. Shower, sport, båt, skärgård, mat, dryck och fest är några av nyckelorden för denna aktör.

Hemsida: www.eventosaurus.se

3. Paddling
psFör dig som är på jakt efter en firmafest av det lite ovanligare slaget vill vi slå ett slag för Paddling Stockholm. Här finns möjlighet till en kickoff av det extremsporiga och blöta snittet . Mer konkret handlar det om intensiv paddling i Stockholms Ström med träning och guidning av några av Sveriges bästa paddlare.

Garanterat en kickoff som din personal aldrig kommer att glömma. Eller som de själva uttrycker saken: “…greppa en paddel och ta dig vatten över huvudet du med!”

Hemsida: www.paddlingstockholm.se
Epost: info@paddlingstockholm.se

2 replies on “Kickoff – gratis förslag och offerter + tips på arrangörer”