Festvåning Kaknästornet

kaknas-festKaknästornet är en festvåning med emfas på just våning, som i utsikt, höjd och rymd där man kan umgås och ha kul i en unik (och lite svindlande) miljö.

För det är definitivt ingen överdrift att påstå att det här är en festlokal att hyra som går utöver det vanliga. På Kaknästornet kan både små och stora sällskap hålla samkväm och trevligheter – faciliteterna passar utmärkt för tillställningar såsom privat fest, företagsfest, bröllopsfest, firmafest, event och mycket annat.

Är du ute efter underhållning i samband med festen finns massor av möjligheter. Kaknästornets restaurang och festvåning samarbetar med etablerade nöjesbokare (exempelvis Jens Bengtssons Nöjesbyrå) och kan sålunda erbjuda en eller flera artister inom många olika genrar.

I detta finns såklart även möjlighet att arrangera festen i ett visst tema, exempelvis “Glamour” eller “Las Vegas”, och då även boka ett upplägg av artister som passar. Det är bara att komma med önskemål!

Om lokalerna
Vad gäller själva festlokalerna kan du boka Restaurangen på plan 28 eller Café och Skybaren på plan 30. På plan 28 får ni tillgång till den nyrenoverade restaurangen och här finns utrymme för upp till cirka 130 sittande platser; Stockholm bästa utsikt får ni på köpet.

Café och Skybaren håller ungefär samma yta och struktur, rummer alltså cirka 130 personer som maxgräns. Det kan även nämnas att det finns trådlösa mikrofoner och stereoanläggningar på båda plan, samt trådlöst internet i skybar.

Info & Fakta om Kaknästornets festvåningar

Adress: Mörka Kroken 28 – 30, 115 27 Stockholm
Kapacitet: 2 st festvåningar, max 130 personer/festvåning
Hemsida: www.kaknastornet.se
Historia: Kaknästornet började uppföras 1963 som ett länktorn för radio- och TV-sändningar. Invigdes den 12 maj 1967 av dåvarande kommunikationsminister Olof Palme. Tornet är 155 meter högt med 34 våningar och är därmed en av norra Europas högsta byggnader. Tornet ritades av arkitekterna Hans Borgström och Bengt Lindroos, samt konstruerades av Sven-Olof Asplund.

Vad tycker du om Kaknästornets festvåning? Rösta från 1-10!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.7/10 (7 votes cast)

Du kan även lämna ett skriftligt omdöme på sidan kontakta oss.

Google-karta Kaknästornet:


View Larger Map

Fler festvåningar:


Vieille Montagne
valvet
Valvet Festvåning

Brunnsgatan 6

Van de Nootska Palatset
Festvåning Kaknästornet, 6.7 out of 10 based on 7 ratings