Firmafest i Stockholm – få gratis offerter och förslag

Om det är tid att boka in er firmafest i Stockholm kan det vara en god idé att planera festen noga.

Att vara ute i god tid brukar alltid vara en fördel i jobbet, vilket även är ett måtto som gäller vid företagsfester.

firmamingelIdag är det synnerligen populärt med olika slags teman för företagsfester och då tänker vi inte bara på teman som har med arbetsrelaterade frågor att göra, utan mer specifika “fest-teman”. Det kan exempelvis vara 60-talsfest, glamourfest, schlagerfest eller något annat kul tema som kommer göra partyt till en minnesvärd tillställning.

Poängen med en firmafest kan vara flera, men det brukar alltid handla om att personalen på företaget ska komma varandra lite närmare – och ha kul!

För att underlätta för dig som letar efter olika resurser för att hålla en firmafest i Stockholm har vi skapat den här sidan med flera råd och tips, men också länkar till konkreta festarrangörer.

Få koll på syftet och Budgeten

Två frågor är viktiga att svara på innan du ger dig ut på nätet eller någon annanstans för att boka firmafest Stockholm:
1.) Vad är syftet med firmafesten?
2.) Vad får företagsfesten kosta?

När du har svaret på dessa två frågor har du både en grund för festens tema och upplägg, samt budget.

Bromma Nöjespalats – mat, dryck & aktiviteter för er firmafest

Är ni ute efter en aktivitetsbaserad och sportig firmafest i Stockholm med mycket fart och fläkt kan vi rekommendera roliga Bromma Nöjespalats.

Precis som det låter är det här ett ställe för nöjen. Här kan ni sålunda iscensätta en företagsfest i Stockholm med mångkamp såsom pistol och älgskytte, golfputting och golfsimulering, basket och dart – för att nämnda några grenar och aktiviteter. Ni kan även abonnera lokalen för mat, dryck och underhållning. Det finns plats för 350 personer och täcker alltså behovet även för större firmafester.

Företagsfest på Ballbreaker = kul Teambuildning

En annan given resurs för firmafester och kick-off är Ballbreaker.se Tror inte vi överdriver om vi påstår att Ballbreaker verkligen kan det här med att arrangera företagsfester.

Även här finns möjlighet att lämna över hela konceptet och låta Ballbreaker fixa aktiviteter, mat, dryck och lokaler för tillställningen. Teambuildning är en självklar del av konceptet precis som massvis av roliga aktiviteter. Fotboll, Skytte, Bowling, Bilbana, Racing, Dart, Biljard, Jakt, Golf, Karaoke och Guitar Hero är några av de mest uppskattade.

Sist men inte minst vill vi även nämna uppskattade Kungsvalvet – en eventanläggning på Kungsholmen som passar perfekt för personalfester i grupper om 15-100 personer. Även i detta fall finns massor av roliga arrangemang för att förhöja feststämningen: Stand-Up, Sportbar, Femkamp och Poker är några av de uppskattade teman som Kungsholmen bjuder på.

2 replies on “Firmafest i Stockholm – få gratis offerter och förslag”