# Så hittar du rätt Cateringfirma i Stockholm

Det finns många tillfällen då det kan vara bra att få tag i en prisvärd och duktig Cateringfirma i Stockholm, inte minst när det vankas fest, bröllop, jubileum, företagsfest, kickoff , svensexa eller någon annan viktig och rolig händelse.

Frågan är dock: vad finns det för alternativ att boka catering och vilka aktörer väljer man till vilken fest?
Här följer några tips på cateringfirmor i Stockholm och hur du går tillväga för att hitta rätt.

Vill du få förslag/prisuppgifter från flera cateringfirmor? Använd vår offerttjänst här till höger. Välj bara “Något annat” i listan över Festens Tema och beskriv vad för slags mat/dryck och upplägg du har tänkt dig.

Ett par allmänna tips

Söker du med ljus och lykta efter Catering Stockholm kan du vara lugn. Det finns gott om duktiga företag. Det första vi skulle rekommendera är lovordade Matsällskapet som erbjuder catering för alla tillfällen: catering för studenten, bröllop, konferenser, events och allt däremellan.

När du anlitar Matsällskapet har du dessutom stora möjligheter till flexibilitet och egna önskemål. Här kan du få plockmat, bufféer, desserter eller kombinera precis som du själv vill. En sak kan du vara säker på: hög service, mat av bästa klass och en leverantör som garanterat kommer göra festen mycket mer välsmakande.

Vi vill även rekommendera duktiga carotte.se som står för högklassig catering – men inte “bara” mat och dryck. Carotte kan nämligen fixa i princip allt du behöver inför den stora festen. De hjälper dig att ta fram en idé eller ett tema för fest, med underhållning, med festlokaler, dekoration, blommor och alla andra praktiska saker som är tidskrävande inför och under festen.

cateringfabrikenCateringfabriken i Stockholm fixar maten och drycken till fester, konferenser, bröllop, student men anordnar även matlagningskurser och matprovningar av olika slag. Som varje cateringfirma med självaktning är Cateringfabriken flexibla och kan alltid sätta samman en meny som passar just dina önskemål. Vi tänkte även rekommendera härliga Ett litet kök, en cateringfirma med mat för livets alla tillfällen. Här kan du välja mellan härliga frukostmenyer, lunchbufféer, bufféer och plockmat. Här finns även möjlighet att kombinera med en matlagningskurs eller dryckesprovning (vin, whisky, ost exempelvis) i ditt eget hem, samt flera andra arrangemang och tjänster som kan underlätta inför en större fest.

Sen vore ju ingen lista med komplett utan att vi nämner Annorlunda.se. En firma som verkligen levererat underbar mat till massor av nöjda kunder och som är lika duktiga på de små festerna, de speciella eventen, som de verkligen stora arrangemangen.

5 replies on “# Så hittar du rätt Cateringfirma i Stockholm”