# Hitta rätt Bröllopslokal med vår enkla förmedlingstjänst!

brollopsceremoni

Det är mycket som ska falla på plats – maten, inredningen och, inte minst, att lokalen “känns rätt”. För att hjälper er på traven har vi skapat den här sidan med tips på bröllopslokaler i Stockholm.

Det enklaste sättet att få in förslag och offerter på en passande bröllopslokal är att använda vår kostnadsfria offertjänst. Formuläret för detta hittar ni här till höger.

Då slipper ni att leta runt i blindo, och kan istället få förslag som är anpassade efter era önskemål och krav.

Flottsbro Värdshus
Flottsbro Friluftsområde är ett av Stockholms mest populära och tillika natursköna friluftsområden och här kan du följaktligen boka bröllopslokal på fina Flottsbro Värdshus. Omgärdat av vacker natur och med möjlighet att arrangera hela bröllopet, med vigseln, catering, mat, dryck, lokaler (och även övernattning för gästerna i stugorna på området) har Flottsbro blivit ett uppskattat val för massor av giftaslystna par som vill hålla bröllop i Stockholm.

Alfredos Restaurang
Det är inte för inte som Alfredos har ett rykte om att vara en fena på det här med att arrangera bröllops. Detta är alltså en bröllopslokal i Stockholm som kan sköta rubb och stubb för er Stora Dag: mat, menyer, serveringspersonal, tårta, dukning, partytält, kapell för vigseln, ja – ALLT. Bröllop i Stockholm + stil och klass = en självklarhet i sammanhanget men även flexibilitet och möjligheten att välja olika teman för bröllopet. Populära exempel är exempelvis ett pampigt upplägg i stil med “tusen och en natt”.

Nyckelvikens Herrgård
Nyckelviken har alltid varit ett populärt val för par som vill förlägga sitt bröllop i Stockholm. Kanske framförallt på grund av den romantiska och natursköna miljö som erbjuder stora doser kungligt 1700-tal och en inramning som är stilfull och vacker på samma gång. Man skulle också kunna uttrycka det som såhär: Nyckelviken är den perfekta platsen för både vigsel, efterföljande middag och aktiviteter.

Hallwylska Museet
Nu är vi verkligen inne på ett speciellt alternativ för er som letar efter bröllopslokal Stockholm. Att kalla Hallwylska Museet för bröllopslokal är väl kanske att underdriva, men faktum är att denna pärla till facilitet finns tillgänglig att hyra för vigslar och efterföljande bröllopsaktiviteter.

Winterviken
Här finns ett roligt och annorlunda alternativ för er som söker bröllopslokal med närhet till centrala Stockholm, fast ändå en bra bit ifrån larmet i city. Winterviken erbjuder nämligen bröllopslokaler med närhet till naturen och i lokaler som andas både personlighet och rymd.

I Winterviken stora sal är utrymmet 500 kvadratmeter + cirka 10 meter i takhöjd. Trägolv, tegelväggar och magnifika välvda fönster ger salen en känsla av rustik rymd där ni kan inhysa cirka 500 bröllopsgäster utan problem. Perfekt för romantiska bröllop med det lilla extra.

Kaknästornet
Stockholms högsta punkt är förstås en utmärkt lokal för dig som vill ta bröllopsmottagningen till sjunde himlen. Kaknästornets festvåning har allt för den kräsne: maten, utsikten, atmosfären och hela staden nedanför brudparets fötter. Du kan läsa mer om Kaknästornets festvåning på den här sidan.